EETCAFÉ
Foto: Nettie Bulthuis

Er branden kaarsen op de tafels van het eetcafé. De invallende schemering isoleert langzaam de ruimte van de rest van de wereld. De contouren van de muziektent op het plein vervagen. Muziek en geroezemoes vullen de ruimte. Welkom in het eetcafé van Eureka!

Openingstijden
Het eetcafé is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 18:00 – 20:30 uur. We serveren dan een driegangenmaaltijd voor slechts €10,- (tenzij anders vermeld). Het is belangrijk om op tijd -liefst de dag voordat je komt- te reserveren, dan kunnen onze koks gepast inkopen. Iedere tweede zondag van de maand is er Muziek aan het Plein op het Assendorperplein en serveren wij pannenkoeken in Eureka. Deze kosten maar €3,- per stuk!Reserveren kan telefonisch (038 – 4222903), via mail (reserveren.eetcafe@eureka-zwolle.nl) of aan de bar . Hoe eerder we het weten, hoe fijner het is!

Vegetariërs
Op woensdag is het menu vaak geheel vegan. Alle andere dagen worden maaltijden met vlees bereid, tenzij je het embleem 'Vega' op de poster ziet staan, maar vegetariërs kunnen de rest van de week natuurlijk(!) ook komen eten. Het is dan wel belangrijk dat je duidelijk aangeeft dat je vegetariër bent op het moment dat je reserveert. De kok zal hier dan rekening mee houden.

Prijzen
Een driegangendiner in Eureka kost €10. Ben je lid van Eureka, dan krijg je €2,50 korting en kost het je dus nog maar €7,50! Waar vind je dat nog. De werkgroep eetcafé probeert voor die sympathieke prijs iedere week een zo divers mogelijk menu voor je samen te stellen. Je vindt het weekmenu in de linkerbovenhoek van deze pagina.

Vrijwilligers
En wil je naast lid ook vrijwilliger worden? Nóg beter! Heb je interesse om ook eens te koken in het eetcafé, te helpen in de bediening of om de afwas er doorheen te rauzen, dan zijn we daar erg blij mee. Als je ons mailt, nemen wij contact met je op.