PROGRAMMA VAN 10 DECEMBER T/M 6 JANUARI
Freitag Nightclubbing Vrijdag 14 december

Vrijdag 14 december zal de bovenzaal van Eureka in het teken staan van Freitag Nightclubbing: iedere even maand in Eureka twee dj’s – DJ Evil Steve en DJ Wgr - en een live-act. Even lekker keihard uit je plaat. Electro, new wave, punk, rock, alle stijlen komen voorbij. Profiel: Eigenzinnig, wild, ongelikt, vers, opzwepend, dansen op alles dat rockt... De live-act deze vrijdag: Captain Hell & the Sweet Monica’s is een electro/punk/rock-duo bestaande uit Eric Patel en Gerjan Wering. Beiden zijn al enige tijd als muzikant actief. Eric als gitarist in de metalformatie Drive by Suicide, Gerjan als electronica-artiest VD Inc (en als rapper Viezeverza) aangesloten bij het collectief lomechanik. Nee, verwacht geen vage electronica of compromisloze metal, maar louter dikke rock ‘n roll, scheve punk en vooral veel, heel veel synthesizer-sexyness…
Freitag Night Clubbing wordt georganiseerd in samenwerking met Studentertainment.
Aanvang 21:00, entree: 2,50 euro plus lidmaatschap.

Open Podium Maandag 24 december

Iedere vierde maandag van de maand – dit keer dus op 24 december - is er in Eureka het Open Podium. Een plek voor dichters, stand up comedians, verhalenschrijvers en -vertellers, liedjesmakers, muzikanten (semi akoestisch), theatermakers, kleinkunstenaars én minstens zo belangrijk: cultuurminnend publiek... Onder het motto ‘Kom genieten of doe mee!’ nodigen we iedereen uit zijn of haar ding te doen op ons Open Podium. Je kunt je aanmelden via openpodium@eureka-zwolle.nl.
Aanvang: 20:30 euro. Entree: gratis voor leden.

Kerst Dinsdag 25 en woensdag 26 december

En ja, ook Eureka viert kerst! Plannen voor eerste kerstdag, dinsdag 25 december, zijn er (nog) niet, maar uiteraard is iedereen welkom om er één te komen drinken op het kindeke, nadat de kerstvisite de deur uit gewerkt is. Of hey, neem die kerstvisite anders gewoon mee! Hoe meer mensen, hoe meer kerstvreugd.
Op woensdag 26 december, tweede kerstdag, zullen onze Eureka-koks een heerlijk diner bereiden. Bovendien een mooie gelegenheid om je (meest hedonistische) kerstverhaal vertellen. Of neem je gitaar mee. Wegdromen bij wat flakkerende kaarsjes kon altijd al in ons eetcafé, maar we doen gek en branden er gewoon dubbel zoveel. Het menu is inmddels geen verrassing meer. Klik hier en kijk in de linkerkolom!
Voor aanvang en entree hou deze website in de gaten!

Oud & Nieuw Maandag 31 december

Hét feest van Eureka, 31 december: Oud & Nieuw!! Ook dit jaar belooft het weer groots te worden. Thema van 2007: The Fifth Dimension - Connecting spirits, cultures & music! In tegenstelling tot wat in de Nieuwsbrief van december staat, treedt Combo Di Conjo niet op!
Wel treden op: Radical Dub Collective, Steven H.C./Ozmali, Philosoforce, Psy Clone en Hingsta.
Het wordt in ieder geval een geweldig feestje!! Kleur, geur, muziek!, eten, kunstzinnigheid, Eurekiaanse gezelligheid. Hou deze site in de gaten voor aanvullende programmainformatie!
Klik hier voor meer informatie...>
Aanvang feest 01.00 uur. Voorverkoop € 11,- Aan de deur € 16,- Jaarlidmaatschap verplicht.

Elektrische Jamsessie Maandag 7 januari

Tsja, en voor je het weet zit je in 2008. Op maandag 7 januari trappen we af met de elektrische jamsessie. Terug van weggeweest: Als in het hele land de sirenes loeien, dan weet je dat het tijd is voor een elektrische jamsessie in de Bovenzaal van Eureka. Ook in het nieuwe jaar!
Aanvang 21:30 uur, entree gratis voor leden.