PROGRAMMA VAN 7 JANUARI T/M 28 JANUARI 2008
Elektrische Jamsessie Maandag 7 januari

Tsja, en voor je het weet zit je in 2008. Op maandag 7 januari trappen we af met de elektrische jamsessie. Terug van weggeweest: Als in het hele land de sirenes loeien, dan weet je dat het tijd is voor een elektrische jamsessie in de Bovenzaal van Eureka. Ook in het nieuwe jaar!

Aanvang 21:30 uur, entree gratis voor leden.

Activiteitenvergadering woensdag 9 januari

In Eureka zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk lijkt avonden te organiseren. Dit kan van alles zijn: bands, dansavonden, films, spelletjes. Zolang het maar past binnen het stramien Eureka is alles welkom.

Mocht je ideeën hebben, dan horen we dat graag! Je kunt bijvoorbeeld langskomen op onze activiteitenvergadering op 9 januari (iedere tweede woensdag van de maand) of een mail sturen naar info@eureka-zwolle.nl.

Wil je dat je activiteit ook in de volgende nieuwsbrief komt te staan, geef dit dan vóór 17 januari 2008 door via een mail aan pr@eureka-zwolle.nl!

Aanvang vergadering: 20:00 uur

Concert – Sunset Airlines en Future Idiot
vrijdag 11 januari

De bovenzaal vormt op zaterdagavond 11 januari het podium voor de Zwolse band Sunset Airlines en Future Idiot uit Kampen.

De eerste band maakt screamo/trance muziek met invloeden uit de Amerikaanse rockmuziek. De bandleden komen dan ook uit verschillende muzikale hoeken en smelten die elementen samen tot iets volledig nieuws.

Future Idiot combineert punk met powerpop. Het belooft een afwisselende en aanstekelijke avond te worden!

Aanvang: 21:00 uur (deur open om 20:00 uur)
Entree: 2,50 euro + lidmaatschap

Nieuwjaarsreceptie Zaterdag 12 januari

Het nieuwjaar zijn we in gegaan met een knallend feest. Dat gaan we dunnetjes overdoen en wel in de vorm van een heuse nieuwjaarsreceptie. Op zijn Eurekeaans, in de bovenzaal. Stukje muziek, drankje, ontmoeting; gezellig toch?

Jullie zijn van harte uitgenodigd op zaterdag 12 januari, vanaf 20:30 uur. De avond is alleen toegankelijk voor leden, maar er is de mogelijkheid om lid te worden op de avond zelf.

Graag tot dan,
Namens de vereniging,
Het bestuur

Aanvang 20:30 uur, entree gratis voor leden.

Open Podium maandag 28 januari

Een steeds bekender fenomeen in Eureka: het Open Podium!
Iedere vierde maandagavond van de maand in de bovenzaal.
Deze maand dus op 28 januari. Onder het motto ‘Kom genieten of doe mee!’ is het Open Podium een plek voor dichters, stand up comedians, liedjesmakers, verhalenschrijvers /-vertellers, muzikanten, theatermakers, kleinkunstenaars én natuurlijk Cultuurminnend Publiek.

Iedereen die zijn of haar kunsten wil komen vertonen op ons podium, is van harte welkom! Je kunt je via mail aanmelden bij openpodium@eureka-zwolle.nl.

Aanvang: 20:30 uur, entree: gratis voor leden

Bekijk hier onze oude programmering:
10 december 2007 t/m 6 januari 2008