PROGRAMMA VAN 4 FEBRUARI T/M 29 FEBRUARI 2008
Elektrische Jamsessie Maandag 4 februari

‘Als in het hele land de sirenes loeien, dan weet je dat het tijd is voor een elektrische jamsessie!’ Iedere eerste maandagavond van de maand in de Bovenzaal. Wees welkom en jam lekker mee. Instrumenten zijn aanwezig, maar neem vooral ook je eigen instrument mee! Van gitaar tot didgeridoo: alles is welkom.

Aanvang: 21:30 uur Entree: gratis voor leden

Activiteitenvergadering woensdag 6 februari

In Eureka zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk lijkt avonden te organiseren. Dit kan van alles zijn: bands, dansavonden, films, spelletjes. Zolang het maar past binnen het stramien Eureka is alles welkom.

Mocht je ideeën hebben, dan horen we dat graag! Je kunt bijvoorbeeld langskomen op onze activiteitenvergadering op 6 februari (iedere eerste woensdag van de maand) of een mail sturen naar info@eureka-zwolle.nl.

Wil je dat je activiteit ook in de volgende nieuwsbrief komt te staan, geef dit dan vóór 15 februari door via een mail aan pr@eureka-zwolle.nl!

Aanvang vergadering: 20:00 uur

Valentijnsdag donderdag 14 februari

Een avond in het teken van de liefde. We beginnen de avond in stijl, met een met liefde bereid diner! DJ Mr. Love en duo MILO zorgen voor de muziek. Voor stellen én vrijgezellen! Er is zelfs een diner voor 2 te winnen.
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens ‘Cupido en de Vrijgezellenshow’. Love, Food, Dance & Music: kom langs en heb lief!
Maar… reserveer wel even van te voren, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.
Aanvang: 18:30 uur Entree: kosten voor het eten (6 à 7 euro)

Open Podium maandag 25 februari

Een steeds bekender fenomeen in Eureka: het Open Podium!
Iedere vierde maandagavond van de maand in de bovenzaal.
Deze maand dus op 28 januari. Onder het motto ‘Kom genieten of doe mee!’ is het Open Podium een plek voor dichters, stand up comedians, liedjesmakers, verhalenschrijvers /-vertellers, muzikanten, theatermakers, kleinkunstenaars én natuurlijk Cultuurminnend Publiek.

Deze editie zullen we kunnen genieten van improvisatietheatergroep Testbeeld, standup comedian Ewout (van het duo Ewout & Etienne), fluitspeler Roy Kuschel en standup comedian Henk van Huisstede. Uiteraard ben ook jij van harte welkom je kunsten te komen vertonen op ons podium!

Iedereen die zijn of haar kunsten wil komen vertonen op ons podium, is van harte welkom! Je kunt je via mail aanmelden bij openpodium@eureka-zwolle.nl.

Aanvang: 20:30 uur, entree: gratis voor leden

Concert – Hip-Hop: PURE ELEMENTS
vrijdag 29 februari

De definitie van hip-hop in Eureka! Alle vier de elementen (breakdance, graffiti, dj-ing, mc-ing) komen samen. Graffiti panelen en vette shows van 2ons (Enschede), Verbal Punishment (Zwolle) en Vocablo (Utrecht) zullen worden afgewisseld met een breakdance demo, een brute battle op hoog niveau, een beatbox challenge  en een open mic. Ook zal er een DJ tussendoor de ouwe school naar boven toveren om zo de vetste tracks uit de hip-hop geschiedenis voorbij te laten komen. De open mic geeft talenten uit de zaal ook nog de kans om eigen freestyles te droppen! Kortom: pure beats voor de pure freak, dus check het uit!

Aanvang: 20:30 uur Entree: € 4,- (exclusief lidmaatschap)