PROGRAMMA VAN 3 MAART T/M 31 MAART 2008
Jamsessie Maandag 3 maart

Drukbezocht en met vele muzikale hoogtepunten: onze jamsessie, iedere eerste maandag van de maand. Alle instrumenten zijn welkom, zowel elektrisch als akoestisch!
Ook op deze maandagavond zit je gebeiteld in Eureka.

Aanvang: 21:30 uur Entree: gratis voor leden

Activiteitenvergadering woensdag 5 maart

In Eureka zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk lijkt avonden te organiseren. Dit kan van alles zijn: bands, dansavonden, films, spelletjes. Zolang het maar past binnen het stramien Eureka is alles welkom.

Mocht je ideeën hebben, dan horen we dat graag! Je kunt bijvoorbeeld langskomen op onze activiteitenvergadering op 6 februari (iedere eerste woensdag van de maand) of een mail sturen naar info@eureka-zwolle.nl.

Wil je dat je activiteit ook in de volgende nieuwsbrief komt te staan, geef dit dan vóór 15 februari door via een mail aan pr@eureka-zwolle.nl!

Aanvang vergadering: 20:00 uur

SUB ZERO: digging underground zaterdag 8 maart

Stampend heet, zo hard dat de dakpannen gaan trillen en de ramen beslaan. ‘Die bas die hoor je niet, die VOEL je!’ Een beter omschrijving van dit underground feest is er niet! Voor de allereerste editie van dit dansfeest heeft Frezzo haar best gedaan om een complete ervaring te bieden. Natuurlijk ontbreekt het theatrale vermaak hierin niet! De avond en nacht worden opgeluisterd door bijzondere VJ-vertoningen, prachtige lichttechnieken en opzwepende acts van bloedmooie danseressen. We gaan door tot 03:00 uur!

Aanvang: 22:30 uur (deur sluit om 01:00 uur) Entree: 5 euro, excl. lidmaatschap

Eureka's Cinema elke donderdag

Vanaf 13 maart kun je wekelijks op donderdagavond een filmpje komen kijken.Voornamelijk cult- en filmhuisfilms!
Kosten: 1 euro
 
Agenda Maart:
13 maart: Fargo
20 maart: Requim for a dream
27 maart: Amelie

Aanvang: 20.30 uur

Theater – 4 vrouwen
zaterdag 22 maart - zaterdag 23 maart

Theatergroep Frezzo speelt ‘4 Vrouwen’
4 vrouwen, 4 huizen, 4 levens, 4 verhalen. Hoe heftig zijn vriendschappen. Hoe intiem zijn vrouwen. Hoe onverschillig kunnen ze zijn. Hoe doordacht, gemeen en achterbaks kunnen ze worden. Hoe ontwikkelen hun emoties zich. Hoe afschuwelijk is liefde.
4 verhalen, verteld op een keiharde wijze, door roddel en achterklap wordt de realiteit van de verhalen duidelijk zichtbaar. De vraag in dit verhaal: Is pijn gewoon pijn of verschilt pijn per ervaring?
Na de voorstelling is er een nadronk met de mogelijkheid tot het napraten over het stuk onder het genot van een gezellig muziekje en een hapje en drankje, met alle spelers en de crew.
Op zondag is er een extra swing afterparty gepland om samen met de organisatie van zowel Eureka als Frezzo en alle geïnteresseerde feestvierders deze voorstellingenreeks af te sluiten!

Aanvang zaterdag: 20.30 uur (deur open 20:00 uur)
Aanvang zondagmiddag: 15.00 uur (deur open 14:30 uur)
Aanvang zondagavond: 20.30 uur (deur open 20:00 uur)
Entree: 2,50 euro, excl. lidm.

Open Podium Maandag 24 maart

Laat je verrassen door de artiesten op het open podium, iedere vierde maandagavond van de maand óók op deze tweede paasdag!. Van live muziek tot verhalen, van gedichten tot cabaret, van bluegrass tot hiphop, echt alles is al eens voorbij gekomen op een van de eerdere edities! Je kunt je vooraf van een plekje op het podium verzekeren door te mailen naar openpodium@eureka-zwolle.nl, maar spontaan wat laten horen op de avond zelf kan ook.

Aanvang: 20:30 uur Entree: gratis voor leden