PROGRAMMA VAN 1 APRIL T/M 30 APRIL 2008
Eureka's Cinema elke donderdag

3, 10, 17 en 24 april
Sinds 13 maart iedere donderdagavond: Eureka’s Cinema! Voor 1 euro even lekker een filmpje kijken, vooral cult- en filmhuisfilms! Houd de website en de posters in de gaten voor de films die gedraaid worden.
10-4 Sweet november
17-4 Dogma
24-4 Das Boot

Aanvang: 20:30 uur - Entree: 1 euro + lidmaatschap

Activiteitenvergadering woensdag 2 april

In Eureka zijn we altijd op zoek naar mensen die het leuk lijkt avonden te organiseren. Dit kan van alles zijn: bands, dansavonden, films, spelletjes. Zolang het maar past binnen het stramien Eureka is alles welkom.

Mocht je ideeën hebben, dan horen we dat graag! Je kunt bijvoorbeeld langskomen op onze activiteitenvergadering op 6 februari (iedere eerste woensdag van de maand) of een mail sturen naar info@eureka-zwolle.nl.

Wil je dat je activiteit ook in de volgende nieuwsbrief komt te staan, geef dit dan vóór 15 februari door via een mail aan pr@eureka-zwolle.nl!

Aanvang vergadering: 20:00 uur

Vervangend programma!
Vinylavond met DJ Fonky Ed
zaterdag 5 april

Vanaf 18.00 uur : Gezellig eetcafe met Jazzy sounds

Menu:   meloensalade
            Gevulde Filetlapjes met pestogehakt
            Pommes Duchesse
            Broccoli
            Vega: Mexicaanse Wraps met paprika en roerbakblokjes
            Crepes Suzette met warme kersen en ijs

Daarna lekker doorborrelen tot 2.00 uur met de opzwepende Funk en Rock vanEdje!
Dit programma wordt u aangeboden in ruil voor de karaoke avond.
Deze gaat door omstandigheden niet door.

Jamsessie maandag 7 april

‘Als in het hele land de sirenes loeien, dan weet je dat het tijd is voor een elektrische jamsessie!’ Iedere eerste maandagavond van de maand in de Bovenzaal. Wees welkom en jam lekker mee. Instrumenten zijn aanwezig, maar neem vooral ook je eigen instrument mee! Van gitaar tot didgeridoo: alles is welkom.

Aanvang: 21:30 uur - Entree: gratis voor leden

Freitag Nightclubbing Vrijdag 11 april

Line up: Show & Performance Soep Fashion + dj Evil Steve + dj  Hnk + dj Wgr + dj Anna 
 
Uit je dak bij Freitag nightclubbing! Iedere even maand in Eureka dj's en performance. Profiel: Eigenzinnig wild ongelikt vers opzwepend: tanzen und sjanzen! Eureka en Studentertainment slaan de handen ineen met Freitag Nightclubbing. Een dansfeestje zoals het hoort!
 De mensen van Soep fashion geven een modeshow en doen performance zoals alleen Soep dat kan. Soep is opgezet door Robin van der Linde, Hannah Steendam en Jos Kwakkel. Soep is een platform / winkel voor beginnende kunstenaars/ontwerpers. Hier hebben zij de kans hun werk te exposeren en te verkopen. Soep is te vinden op de eerste verdieping van Hair Today aan de Luttekestraat.
 DJ's Evil Steve, HNK, Wgr en Anna zijn inmiddels bekend, deze heren en dame weten hoe ze een feestje moeten bouwen… Vooral electro maar ook aandacht voor new wave, pop en dansbare rock. Let op, deze activiteit vindt plaats in Culturele Vereniging Eureka te Zwolle.  Het  feest  is een samenwerkingsinitiatief van Studentertainment  en  Eureka.

Aanvang: 23:00 uur - Kosten:gratis (alleen lidmaatschap)

Acoustic Inspiration Zondag 13 april

Tijd voor een relaxte singer/songwritersavond; tijd voor Acoustic Inspiration! Dit singer/songwriterfeestje zal om 16.00 uur aanvangen. Opkomende talenten krijgen hier hun kans tezamen met oudere bekenden!

Zo zullen Thomas Aram, Anna Fernhout & Wendy Bontjes worden vergezeld door Erik de Boer & Miou Kaper, Arjan Hoekstra (Mirna’s Fling), Inge Van Calkar (Ysis) en als afsluiter van de avond Sanne Hans (Ysis). Deze line-up zal worden afgewisseld met Lounge/ Chill-out van Davy Paap!

Er is de mogelijkheid om een pannenkoek en een salade te bestellen in het eetcafé voor respectievelijk slechts €2,50 en €1,50 Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een gezellige zondagmiddag van te maken. Vergeet die maandag nog maar even!

Deur open om 16:00 uur - Entree: 5 euro exclusief lidmaatschap

VOPO'S cd-releaseparty zaterdag 19 april

De oudste punkband uit Zwolle, opgericht in 1978, presenteert zijn gloednieuwe cd in Eureka! Ze treden samen op met deze twee vette bands: PinheadZ- springpunkrock van Ameland en de Kouwe Makkers - Nedercore van de bovenste plank. Dat wordt dus een lange avond vol kick-ass punkrock!

Aanvang: 20:30 uur - Entree: 5 euro + lidmaatschap

3 poprockbands zaterdag 26 april

26 april gaat het dak van Eureka er af met een lekker pop/rock avondje.
3 bands zullen hun best doen om er weer een toffe avond van te maken.
Sign of Life
GenerC
Kleazer

Hou de datum vrij, dit is echt leuk!

Aanvang: 20:30 uur - Entree: 4 euro exclusief lidmaatschap

Open Podium Maandag 28 april

Een nieuw open podium, met veel nieuwe artiesten maar ook bekende gezichten uit de Zwolse muziek- en podiumwereld. Het is elke maand weer een verrassing. Recent traden onder meer op Lenze Bouwers, de stadsdichter, en Ewout Jansen van cabaretduo Ewout en Etiënne.

Als het je wel wat lijkt om zelf ook eens op ons podium te staan, meld je dan aan! Dit kan door een mailtje te sturen naar openpodium@eureka-zwolle.nl. Van rap tot cabaret, van poëzie tot banjomuziek: alles kan en alles mag.

Aanvang: 20:30 uur - Entree: gratis voor leden

Koniginnedag Woensdag 30 april

‘s Middags kinderprogramma met kindervrijmarkt, echte kamelen, Turks theehuis, theater, schminken. ‘s Avonds hebben we op het plein minstens 3 gave bands waarvan er twee bij het ter perse gaan van deze nieuwsbrief al bekend waren. Blueshop, blues en rock’n roll, met ex-leden van Flavium. Tarhana, wereldmuziek, met bandleden uit heel Europa. Daarna swingen in de bovenzaal op balkanmuziek!

Aanvang: 23:30 uur - Sluitingstijd: zie flyer - Entree: gratis voor leden