PROGRAMMA VAN 1 MEI T/M 31 MEI 2008
Eureka's Cinema elke donderdag

1, 8, 15, 22 en 29 mei
Iedere donderdagavond kun je voor slechts 1 euro komen genieten van een (filmhuis)film in onze Chill. Met zitzakken, kaarsjes en natuurlijk popcorn om je bioscoopgevoel compleet te maken!
Hieronder het programma voor mei:
1 mei - Lars and the Real Girl
8 mei - Hard Candy
15 mei - A Clockwork Orange
22 mei - American Beauty
29 mei - O Brother, Where Art Thou?

Aanvang: 20:30 uur - Entree: 1 euro (excl. Lidmaatschap)

Eureka's bevrijdingscafé maandag 5 mei

Voor wie na de line up van Bevrijdingsfestival Overijssel in het Weezelandenpark nog niet genoeg heeft van het feestgedruis: in Eureka gaan we nog even door! En aangezien dit de eerste maandag van de maand is combineren we een rockin’ jamsessie met de lekkere rockbeats van DJ Ed. Daarnaast serveren we voor de hongerige ex-festivalgangers heerlijke vlees- en vega broodjes!

Aanvang: 23 uuur, tot 03.00 uur (01.00 uur deur dicht)
Entree: Gratis voor leden

Pure Elements II vrijdag 16 mei

Ja mensen, het is weer tijd voor Pure Elements! Dit feestje wordt gepresenteerd voor de liefhebber, door de liefhebber. Graffiti, Breakdance, DJ’s, MC-ing, Beatboxing. Pure Elements wordt deze keer verrijkt met artiesten als Consequent, Shorty & Bennet en Muis! Als afsluiter zal Midget Ferrara zijn show droppen. Deze oldskool rapper gaf een extra dimensie aan de show van Dries Bijlsma tijdens de vorige editie! Graffiti van Serch zal weer aanwezig zijn en de openmic geeft nieuw talent ook een kans.

Aanvang: 22:00 uur Entree: € 4,- (excl. Lidmaatschap)

Open Podium Maandag 26 mei

Het podium is favoriet bij dichters en muzikanten, elke maand een vol programma.
Kom luisteren, kijken en genieten of... doe mee! Je kunt je spontaan opgeven op de avond zelf of vooraf, via openpodium@eureka-zwolle.nl. Onze huisstriptekenaar Gustaaf zal vanavond voor de voorlopig laatste keer live zijn kunsten komen vertonen.

Aanvang: 20.30 uur Entree: gratis voor leden

The Temple of Goa II Zaterdag 31 mei

Verspreid over twee zalen vieren we vandaag de tweede editie van The Temple of Goa!
De DJ’s die reeds vaststaan: Psychicom (Trans Mafia), Philosoforce en Tellurium in de bovenzaal en Bliepertronix en Resi in de chill. Met de mooiste visuals en deco! In samenwerking met de Inspiration Kollectiv. Be there!

Aanvang: 21:00 uur (tot 03:00 uur) Entree: houd de website in de gaten