PROGRAMMA VAN 1 JUNI T/M 30 JUNI 2008
Eureka's Cinema

Eurka's Cinema heeft zomerreces!

jamsessie maandag 2 juni

Iedere eerste maandagavond van de maand, als in het hele land de sirenes weer zijn getest, kun je in de Bovenzaal weer fijn komen jammen.
Alle instrumenten -elektrisch en akoestisch- zijn welkom, dus leef je uit!

Aanvang: 21:30 uur
Entree: gratis voor leden

Sub Zero II Digging Deeper
Enter the caves of Freya
zaterdag 7 juni

Na het succes van deel 1 gaan we dit keer dieper onder de grond met lekkere underground beats. Met geweldige vj’s, dj’s, danseressen en een waanzinnig decor gooien we de muziek weer je richting op. De setting van deze editie staat geheel in het teken van de mythe om Godin Freya, de godin van de vruchtbaarheid, liefde, wellust én: de knapste van alle goden! Maar pas op: ze is zo mooi, maar als je eenmaal haar grotten hebt betreden kom je er niet zo gemakkelijk weer uit. Dus…enter the caves of Freya...als je durft!

Aanvang: 22.30 uur
Entree: 5 euro (excl. lidmaatschap) Deur gesloten: 1.00 uur

Spring (singer-songwriter)
support: MILO
vrijdag 13 juni

Spring bezocht vorig jaar Nederland ook al tijdens haar Europese tour. De zalen waren toen zo onder de indruk van haar dat ze haar hetzelfde jaar nog terug lieten komen voor een aantal extra concerten. Ook voor 2008 heeft Spring weer een Europese tour gepland en zal zij Eureka aandoen op deze mooie 13de juni.
Met haar emotioneel gedreven songs over de mens en zijn ervaringen op deze wereld bezorgt Spring je absoluut herinneringen naar de singer-songwriters uit de 60’er en 70’er jaren. Ze is daarbij niet bang om haar persoonlijke ervaringen met iedereen te delen, ze laat haar hart spreken waarbij haar gepassioneerde stem een plaatsje zoekt in het diepste van de luisteraar.
http://www.themusicreps.com/Bands/Spring/index.html

support: MILO
MILO is een singersongwriter-trio dat met haar zachte melodische muziek menig hart weet te raken. MILO bestaat uit Lonneke van Maanen (zang), Berdina Popma (zang) en Mieke Jansen (zang en gitaar). Sinds 2 jaar zet dit magische trio een sfeertje neer dat tijdens de concerten niet onopmerkzaam is gebleven. Misschien heb je ze nog kunnen zien tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle, waar ze een prachtig optreden gaven in het Popfrontcafé.
http://milozwolle.hyves.nl/

Deur open: 20.00 uur Aanvang voorprogramma: 20.30 uur
Aanvang hoofdact: 21.30 uur Entree: 5 euro (excl. lidmaatschap)

Freitag Nightclubbing Vrijdag 20 juni

Tanzen und sjanzen bij Freitag Nightclubbing, iedere even maand in de Bovenzaal. DJ's en een live-performance die je niet wilt missen! Eureka en Studentertainment slaan de handen ineen voor een dansfeestje zoals het hoort.
 
Deze editie: De mensen van Onbenullig Mooi doen performance zoals alleen Onbenullig Mooi dat kan… DJ’s Evil Steve, Pauluz, Wgr en Anna zijn inmiddels bekend, deze heren en dame weten hoe ze een feestje moeten bouwen… Vooral electro, maar ook aandacht voor new wave, pop en dansbare rock.
 
Aanvang: 22:00 uur
Entree: Alleen lidmaatschap

Open Podium Maandag 23 juni

Iedere vierde maandagavond van de maand in de Bovenzaal en telkens weer een succes. Alle facetten van de podiumkunst zijn zo langzamerhand wel eens vertegenwoordigd op ons Open Podium, dus doe eens gek: doe mee! Poëzie, verhalen, muziek, cabaret, comedy, echt alles is welkom. Of kom gewoon gezellig langs, want laten we eerlijk zijn: een leukere maandagavondbesteding is er niet. Drink een drankje en geniet van wat de acts je brengen.

Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis voor leden

Reggae-avond Vrijdag 27juni

Zon en fijne reggaeklanken: de zomer kun je haast niet beter beginnen.
Lekker chill genieten, kom langs!
Dit feestje wordt georganiseerd in samenwerking met de Inspiration Kollectiv.
Meer informatie (programma, entreetijden en -prijs) vind je zeer binnenkort op onze website.

Aanvang 21:00 uur (deur open om 20:30 uur)
Entree: 2,50 excl. lidmaatschap