PROGRAMMA VAN 1 AUGUSTUS T/M 31 AUGUSTUS 2008
Eureka's Cinema

Eurka's Cinema heeft zomerreces!

Innercity vrijdag 1 augustus

Op deze eerste van de maand kun je bij ons terecht voor een relaxed en chill avondje hiphop, R&B, dancehall, rap en reggaeton. Weer eens wat anders! Kom langs en dans. Live line-up: IntercityG, Foosah, Fenix & Yoa, Dj Ruffa Damn.

Aanvang: 22:30 uur, Entree: 4 euro (excl. lidmaatschap)

Jamsessie maandag 4 augustus

Onze vrienden bij de rampenbestrijding zijn weer ingeschakeld: op 3 augustus zullen de sirenes weer loeien om je eraan te helpen herinneren dat er weer een jamsessie is in de bovenzaal van Eureka! Nog een tip: wil je met een groepje vrienden even rustig kunnen jammen, kom dan aan het begin van de avond, want dan is er nog de meeste ruimte op het podium. Het basisinstrumentarium is aanwezig, maar neem ook gerust je eigen instrument mee.

Aanvang 20:30 uur • Entree: gratis voor leden.

Thema-eetcafé ‘Soul’ Sounds of United Love
zaterdag 16 augustus

Onder het genot van heerlijke soulplaatjes (van DJ’s 1000 Finger Man & Mr. A. Stonish) serveren we soulfood: lekkere, diverse, Afro-Amerikaanse gerechten.
Om helemaal in de soul-ambiance te blijven, start er om 22:00 uur in de Chill de film ‘Soul to Soul’: een live-registratie van het gelijknamige concert in het Ghanese Accra, vlak na de declaratie van onafhankelijkheid, die o.a. bijzondere muzikale samenwerkingen laat zien tussen wereld artiesten van Afrikaans-Amerikaanse afkomst (waaronder Wilson Pickett, Ike & Tina Turner en Santana) met de plaatselijke bevolking. Tijdens de film zijn er soulfoodhapjes!

Deur open: 18:00 uur • Aanvang eetcafé: 18:30 uur • Aanvang film: 22:00 uur • Entree: 10 euro (incl. 3 gangen diner + film*, excl. lidmaatschap en drinken) * alleen film kijken kost 2,50 euro (excl. lidm.schap)

Indie Metal + Electronic Afterparty
zaterdag 23 augustus

Deze avond heeft 2 gezichten: enerzijds 3 bands die verschillende stijlen van technische metal ten gehore brengen, anderzijds 2 jongens die de afterparty van electronische klanken zullen voorzien. De avond zal beginnen met Misantropicana, een grindcoreband uit Amsterdam, gevolgd door Under the Pledge of Secrecy, een tech-metalband uit Aaken. De hoofdact is Kashee Opeiah uit Chemnitz, die met hun indie metalcore en energieke liveshow het antwoord zijn op alle commerciële Zweedse metalcore-acts van de laatste jaren.
Om 00.00 uur begint de afterparty met Last Action Hero: onze Zwolse trots, die dansbare 8-bitgeluiden uit zijn Gameboy weet te toveren. Da Dude brengt ons daarna de diepte in met zijn Clicks ‘n’ Cuts en Minimal Techno. Herhaling op 30 Augustus!

Aanvang: 20.00 uur • Entree: 5 euro plus lidmaatschap • Afterparty: 00.00 uur • Entree: gratis voor leden

Open Podium maandag 25 augustus

Het Open Podium is inmiddels een fenomeen in Eureka. Een bijzondere avond waar podiumkunstenaars samen met het publiek voor een intiem sfeertje zorgen. Dichters, stand-up comedy en muzikanten wisselen elkaar af. Vaak ontstaat er spontaan een mooie samenwerking tussen verschillende artiesten. Heb je zin om bij te dragen aan deze avond? Kom dan genieten of doe mee! Optreden kan spontaan geregeld worden op de avond zelf, maar je kan je ook opgeven via openpodium@eureka-zwolle.nl

Deur open: 20:00 uur • Aanvang 20:30 uur • Entree: gratis voor leden

Post-hardcore en Southern Rock
+ Electronic Afterparty

zaterdag 30 augustus

Beste bezoeker,

de POST-HARDCORE NIGHT
&
8BIT/MINIMAL TECHNO AFTERPARTY
van
zaterdag 30 augustus
zijn wegens omstandigheden

GECANCELLED!

Onze excusues hiervoor!