PROGRAMMA VAN 1 SEPTEMBER T/M 30 SEPTEMBER 2008
Jamsessie maandag 1 september

Als in Zwolle om 12 uur de sirene loeit, weet je dat het weer tijd is voor een spetterende jamsessie in de bovenzaal! Neem je instrument mee en doe mee!
Aanvang 20:30 uur • Entree: gratis voor leden.

Thema eetcafé zaterdag 6 september
Eureka goes Tirol

‘Eureka goes Tirol’...
GAAT HELAAS NIET DOOR!!!

Onze excuses hiervoor.

Heavy shit woensdag 10 september

Electrozombies (stoner/doom metal), Morbid (trash/death metal), Assholes (metal) en Merca (metal). Lekker uit je dak gaan in de bovenzaal!

Aanvang: 20:30 uur • Entree: 2,50 euro

Pannenkoeken met Ed/Muziek in de tent
zondag 14 september

De band Trust speelt in de tent en in het eetcafé kun je weer de heerlijke pannenkoeken van Ed bestellen. Kom lekker langs voor een middagje Assendorperplein en een pannenkoek, altijd goed!

Aanvang: 14:00 uur • Entree: gratis voor leden

Troy Spencer and the Immigrants
donderdag 18 september

Troy Spencer and the Immigrants is een topband uit Berlijn. Deze 8-mans formatie brengt een mengeling van Avant-jazz, Avant-rock, Prog-rock en fusion. Sta jij open voor nieuw geluid van internationale allure?
Wil je nu vast proeven van het experiment en kijken of je iets nieuws en verrassends lust? Zijn jouw oren bestand tegen zoveel lekkers?

Check: www.myspace.com/troyspencermusic

Beleef je Eureka moment en overtuig jezelf dat Troy Spencer & The Immigrants naar meer smaakt! Niet alleen smaakt het naar meer, je krijgt ook meer...benieuwd naar de achtergrond van deze opmerking? Kom donderdag 18 september naar Eureka in Zwolle en zie en hoor vanaf 22.00 uur wat je op je bordje krijgt. Hoor-cuisine voor een avontuurlijk publiek!


Zaal open: 21.00 uur • Entree: 7,50 euro excl. lidm.(

Italiaans eetcafé/singersongwriter Bob Corn
vrijdag 19 september

Bob Corn is een bijzondere man met nog veel meer bijzondere liedjes. Live is het niet alleen om te huilen zo mooi, maar ook een lust voor het oog, door zijn bewegelijkheid (en dan vooral zijn voeten).
Zijn muziek is vergelijkbaar met die van Leonard Cohen, Bonnie 'Prince' Billy en Smog.
Bob Corn speelde eerder met bands als Explosions in the Sky, XiuXiu en Liars. Afgelopen zomer stond hij diverse keren met Dinosaur Jr. en Bonnie 'Prince' Billy op het podium. Hij is in Italië een relatief bekende verschijning door zijn eigen label Fooltribe en de vele concerten en festivals die hij organiseerde en nog steeds organiseert.
DUBBEL SMULLEN DUS DEZE AVOND!


PS: als je bij Eureka mee wilt eten, reserveer je maatijd dan van te voren, hier in het eetcafé of via 038 4222903(

Sub Zero III ‘Droppin’ beats below 0°
zaterdag 20 september

Voor deze derde editie van Eureka’s minimal techno party is gekozen voor een visuele avond, alles gaat om wat je ziet (en natuurlijk nog steeds om de heerlijke meeslepende muziek van DJ Da Dude & Friends). Bereid je voor op coole beelden! Verzorgd door VJ’s Marthijs en Erwin. En wederom deze avond -niet te missen- de danseressen van Sub Zero!

Aanvang: 22:00 uur (tot 03:00uur, deur gesloten om 01:00 uur)
Entree: 2,50 euro, excl. lidm.

Open Podium maandag 22 september

Iedere vierde maandag van de maand is er het Open Podium. Een plek voor dichters, stand-up comedians, verhalenschrijvers/vertellers, liedjesmakers, muzikanten, kleinkunstenaars en natuurlijk... cultuurminnend publiek! Dus kom genieten of doe mee! Je kunt je vooraf aanmelden via openpodium@eureka-zwolle.nl of op de avond zelf.

Aanvang: 20:30 uur • Entree: gratis voor leden

Pure Elements III vrijdag 26 september

Jawel, de derde editie van Pure Elements alweer! Zoals altijd voor de liefhebber, door de liefhebber. Met o.a. Consequent, Sobenic, Muister, Shorty & Bennet, Midget Ferrara en Seun (breakdance- electric Boogie). Natuurlijk is er ook weer een open mic voor de vrije stijlen vertellers!

Dit feestje wordt wederom georganiseerd in samenwerking met de Inspiration Kolektiv. Hip hop op z’n puurst in Eureka!

Aanvang: 21.30 Entree: 4 euro (excl. lidmaatschap)

ALV (Algemene Leden Vergadering)
zaterdag 27 september

De ALV staat weer voor de deur, dé kans voor alle Eurekaleden om te komen en te kunnen zeggen wat ze op hun lever hebben! Bovendien is dit je kans om mee te denken én je mening te geven over belangrijke onderwerpen en besluiten binnen de vereniging. Laat deze kans dus niet schieten, kom langs!!

Aanvang: 14:00 uur • Entree: gratis (en alleen) voor leden