PROGRAMMA VAN 1 FEBRUARI T/M 28 FEBRUARI 2009
Elektrische jamsessie maandag 2 februari

Voor een ieder die graag jamt op z’n elektrisch: iedere eerste maandag van de maand is het jouw avond! Pak je instrument, kom langs en speel lekker mee. Luisteraars zijn natuurlijk ook meer dan welkom..

Aanvang: 21:30 uur Entree: gratis voor leden

Surfpunk concert: Dokter Scalpel & the incisions
vrijdag 6 februari

Wegens omstandigheden is het concert van vanavond afgelast.
Onze excuses hiervoor.

TKZ Uit Balans! zaterdag 7 februari

Techno Kollektief Zwolle brengt je vanavond compleet Uit Balans! Meegevoerd worden in een roes van opzwepende, diepe underground techno gebracht door de lokale Zwolse DJ’s: Dopey, Jef da Sousa, Vicious en Maligne. Begeleid natuurlijk door de uitgebalanceerde deco en spetterende visuals van VJ Buck Rogers. Techno in Eureka is een feit! Geef je op als DJ/Liveact/Deco-artist op www.thekaazet.hyves.nl.
Verras ons met je ondergrondse creativiteit..!
Klik hier om de flyer te bekijken

Aanvang: 22:00 uur Entree: 5 euro (excl. lidmaatschap)

Muziek in de tent / Pannenkoeken van Ed
zondag 8 februari

In de muziektent: Mary Had a Little Band belooft een sfeervol optreden met intieme luisterliedjes afgewisseld met sterke alternatieve pop. Met haar pure stem, eigen sound en mooie teksten weet Marianne altijd mensen te raken. De band vult haar perfect aan en samen geven zij aan elk liedje
een eigen identiteit. Verschillende emoties komen tot uiting in zowel tekst als muziek en slepen de luisteraars mee, of ze nou willen of niet.
In Eureka: de welbekende heerlijke pannenkoeken van Ed!

Aanvang: 14.00 uur Entree: gratis (in Eureka: lidmaatschap verplicht)

Punkrock: Ninja Dolls / For Japan
donderdag 12 februari

Ninja Dolls uit Zweden en For Japan uit Nederland. 11 februari spelen ze live in The Cave in Amsterdam, 12 februari in Eureka! Van hun energieke
punkrock kun je een voorproefje krijgen op www.myspace.com/forjapan en www.myspace.com/ninjadolls

Aanvang 20.30 uur Entree: 5 euro (excl. lidmaatschap)

Valentijnsdag zaterdag 14 februari

Wat ze in Amerika kunnen, kunnen wij ook (en leuker). Van 18.00 uur tot 21.00 uur kunt u genieten van een warme maaltijd bereid door onze kokkin Suzanne!

Pompoen-wortelsoep met broodjes met Rode Paprika Hummus
Vegetarische Tajine met Couscous en Haloumi kaas
Chocoladetaart met sinasappelsalade

Last minute ingelast:

19.00 uur - Lonneke Lenferink en gitarist (deze dame heeft afgelopen weekend de publieksprijs tijdens Jazz Vocalisten gewonnen)
19.45 uur - Inge van Calkar, bekend van o.a. Ysis en ZaZa

Daarnaast hebben we natuurlijk een belangrijke quiz met leuke prijzen, bij de deur kun je samen met je date op de foto bij een "professionele" fotograaf en wellicht komt Cupido ons dit jaar weer vergezellen!

Na het eten, vanaf 22.00 uur gaan er een aantal van de tafels aan de kant en wordt er samen met (voor de gelegenheid) Rock 'n Roll Junkie Ed gedanst tot de late uurtjes!

Wees allen welkom en feest met ons mee!

Voor 7,50 heb je deze fantastische maaltijd mét optredens en sfeertje.

Aanvang diner: 18:00 uur, aanvang feest: 22:00 uur Kosten, excl. lidm.: 10 euro (diner + feest) of 2,50 euro (alleen feest)

Akoestische jamsessie maandag 16 februari

Ingetogen en puur: de akoestische jam. Kom langs en speel een stukje mee, of zet jezelf met ’n drankje aan een tafeltje met ‘n kaarsje en geniet. Hier wint de romantiek het van het volume.

Aanvang: 21:30 uur Entree: gratis voor leden

Temple of Goa VI zaterdag 21 februari

Vanavond weer, verspreid over de Chill en de Bovenzaal, een fijn full on goafeest! Met in de line-up SAAF, Electric Samourai en Jara (in de Bovenzaal). In de Chill staan Bliepertronix en Harmonic Frequency. Uiteraard georganiseerd in samenwerking met the Inspiration Kolektiv. Party on, people!!

Aanvang: 21:00 uur (tot 03:00 uur, maar deur dicht om 01:00 uur!) Entree: 5 euro (excl. lidmaatschap)

Open Podium maandag 23 februari

Altijd verrassend en boeiend, elke vierde maandag van de maand, Eureka’s Open Podium! In het programma van afgelopen jaar hadden we o.a. dichters, stand-up comedians, muzikanten, verhalenvertelles en theatersport. Je kunt je aanmelden om op te treden via openpodium@eureka-zwolle.nl of op de avond zelf. Maar je bent ook van harte welkom om te komen genieten!

Aanvang: 20.30 uur Entree: gratis voor leden

African Beats zaterdag 28 februari

•••
CANCELLED •••

Helaas, helaas helaas,
maar African Beats gaat niet door.
We wachten op betere tijden...