PROGRAMMA VAN 1 JULI T/M 31 JULI 2009
Dinner an a movie: WALTZ WITH BASHIR
donderdag 2 juli

In de bovenzaal: Als er één film is, die je dit jaar gezien moet hebben, dan is het deze. Unieker in zijn soort kan haast niet. Een virtuoze animatiefilm, een complex document over een zwarte bladzijde uit de Israëlische geschiedenis én een knap essay over schuld, boete en de zelfbeschermende werking van het geheugen – Waltz With Bashir is het allemaal.
Vooraf kun je komen eten in ons eetcafé dat voor de gelegenheid een Arabisch menu serveert en ook speciaal gedecoreerd is.

Aanvang: 22.00 uur Entree: gratis voor leden

concert: CONSTANTS zondag 5 juli

CANCELLED!!!

jamsessie maandag 6 juli

Deze maand weer zowel akoestisch als elektrisch!!! Kom langs, neem je instrument en wat mensen mee en speel samen even lekker een eind weg. Interactie in een fractie.

Aanvang: 21:30 uur Entree: gratis voor leden

Muziek in de tent / Pannenkoeken van Ed
zondag 12 juli

In de muziektent: Na in diverse bezettingen gespeeld te hebben, is Martijn van Limbeek erg trots op zijn recentelijk opgerichte trio. Hij vond sterke muzikale partners in Bob van Luijt (basgitaar) en Rutger Hoorn (slagwerk). Voor een voorproefje van de sprankelende jazz van dit trio surf je naar www.martijnvanlimbeek.com. In Eureka: de overheerlijke pannenkoeken van Ed.

Aanvang: 14.00 uur Entree: gratis (in Eureka: lidmaatschap verplicht)

Akoestische jamsessie Cancelled

We hebben besloten de akoestische jamsessie weer te integreren in de 'gewone' jam, iedere eerste maandag van de maand. Helaas bleek het hebben van twee afzonderlijke jams niet zo'n succes. Met ieder denkbaar instrument kun je dus voortaan weer lekker komen jammen op de eerste maandag van de maand!


Open Podium maandag 27 juli

Op het Open Podium van Eureka is alles welkom: muziek, poëzie, verhalen, stand up comedy, performance art, magie, noem maar op. Ben je iemand die eigenlijk het podium eens op zou moeten, maar is het er nog niet van gekomen? Of sta je gewoon graag op de planken? Laat het zien en komt dat zien. Oftewel: kom genieten of doe mee! Aanmelden kan vooraf, via openpodium@eureka-zwolle.nl of op de avond zelf.

Aanvang: 20:30 uur Entree: gratis voor leden