PROGRAMMA VAN 1 AUGUSTUS T/M 31 AUGUSTUS 2009

jamsessie maandag 3 augustus

Nu elke maand een gecombineerde electrische en acoustische jamsessie! Dus als de sirene loeit om 12.00 uur, denk dan aan Eureka: jammen, beugels en gezelligheid!

Aanvang: 21.30 uur Entree: gratis voor leden

Muziek in de tent / Pannenkoeken van Ed
zondag 9 augustus

In de tent: een verbluffend goede Big Band die in staat is met een verpletterende timing zowel fluisterzacht als spetterend hard te spelen. Een concert van JazzArt leidt onvermijdelijk tot een feest, waarbij zowel het publiek als de muzikanten met volle teugen genieten.
In Eureka: de superlekkere pannenkoeken van Ed

Aanvang: 14.00 uur Entree: gratis (in Eureka is lidmaatschap verplicht)

Eureka Folk Night - Filthy Nelly
zaterdag 22 augustus

Een uitgekiende en originele mix van Europese folk en balkanpunk, volgens Music Maker. In de zoektocht naar een eigen geluid mixt de band folk met de ruige elementen uit de punk en het opzwepende uit o.a. de balkan. De band noemt het: Euro SpeedFolk. Of zoals Music Maker het verwoordt: ‘de viool en accordeon fiedelen op de voorgrond duchtig door elkaar heen, terwijl de drums en gitaren hen behoorlijk achter de vodden zitten’.

Aanvang: 21.30 uur Entree: 7,50 euro (lidmaatschap verplicht)

Open Podium maandag 24 augustus

Ook middenin de zomer gaan we gewoon door: het is de vierde maandagavond van de maand, dus tijd voor het Open Podium! Ook vanavond hopen we je leuke acts te brengen, maar een Open Podium zou geen Open Podium zijn als er geen mensen zijn die zich spontaan aanmelden! Dus doe dat gerust!! Het kan op de avond zelf, of vooraf via mail: openpodium@eureka-zwolle.nl. Kom genieten of doe mee!

Aanvang: 20:30 uur Entree: gratis voor leden.